Olej z pestek granatu

  • • wygładza zmarszczki
  • • odżywa i nawilża
  • • działa przeciwzapalnie i antyoksydacyjnie
  • • łagodzi przebarwienia
Olej z pestek granatu
Olej z pestek granatu
Olej z pestek granatu
Olej z pestek granatu
Kliknij, aby powiększyć Polecany
29,99 zł
/ szt. brutto
Darmowa dostawa od 40,00 zł
W dni robocze wysyłka do 24h od złożenia zamówienia
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny

Jaki jestem?

Wchłaniam się troszeczkę dłużej, ale nie uważam tego za moją wadę. Na długo otulę Twoją skórę i mocno ją odżywię. Posiadam przyjemny aromat, który utrzymuje się dosłownie chwilę. Najlepiej współgram z posiadaczami cer suchych czy dojrzałych. Zaaplikujesz mnie higieniczną pipetą, dzięki której z łatwością wykorzystasz mnie w codziennej pielęgnacji skóry i włosów. Butelka, w której się znajduję wykonana jest z ciemnego szkła, które chroni zawartość przed działaniem promieni słonecznych. Jestem zimnotłoczony i nierafinowany.

Jak działam?

Posiadam wiele cennych dla Twojej skóry cech. Przywracam elastyczność oraz jędrność. Jestem prawdziwym antidotum na przesuszoną skórę. Sprawię, że stanie się wyjątkowo gładka i odżywiona. Zostałem stworzony, by skuteczne powstrzymywać starzenie się skóry. Jeśli szukasz produktu, który pozwoli cieszyć się młodą skórą na dłużej to wybierz właśnie mnie! Pobudzam produkcję kolagenu a przy okazji ograniczam powstawanie rumieni. Pomogę Ci pozbyć się blizn i rozstępów. Dla włosów także coś przygotowałem. Wzmacniam naczynia krwionośne, dzięki czemu bezpośrednio przyczyniam się do szybszego wzrostu włosów oraz powstrzymania ich wypadania. Sprawię, że włosy otulą się delikatnym blaskiem i zdecydowanie nabiorą życia.

Jak mnie używać?

SKÓRA

  • nałóż mnie jako ostatni krok wieczornej pielęgnacji.
  • użyj mnie do masażu.
  • dodaj trochę moich kropelek do ulubionego balsamu lub kremu.
  • wmasuj w przesuszone fragmenty skóry.

WŁOSY

  • wykorzystaj mnie do masażu skóry głowy, aby pobudzić cebulki włosów.
  • dodaj kilka moich kropli do odżywki lub maski.
  • użyj mnie do olejowania włosów.
  • zabezpiecz mną włosy przed działaniem promieni słonecznych.

Skład INCI

Punica Granatum Seed Oil

Kraj pochodzenia

Turcja

Pojemność

30ml

Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Dodaj swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel