Olej z czarnego kminku

  • • działa przeciwzapalnie
  • • stymuluje wzrost włosów
  • • redukuje blizny i przebarwienia
  • • wygładza skórę
Olej z czarnego kminku
Olej z czarnego kminku
Olej z czarnego kminku
Olej z czarnego kminku
Kliknij, aby powiększyć Nasz bestseller
23,99 zł
/ szt. brutto
Darmowa dostawa od 40,00 zł
W dni robocze wysyłka do 24h od złożenia zamówienia
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny

Jaki jestem?

Posiadam intensywny, ziołowy zapach i szybciutko się wchłaniam. Zawieram w sobie bogactwo witamin i minerałów. Jestem stworzony dla osób zmagających się ze stanami zapalnymi. Zaaplikujesz mnie higieniczną pipetą, dzięki której z łatwością wykorzystasz mnie w codziennej pielęgnacji skóry i włosów. Butelka, w której się znajduję wykonana jest z ciemnego szkła, które chroni zawartość przed działaniem promieni słonecznych. Jestem zimnotłoczony i nierafinowany.

Jak działam?

Posiadam wyjątkowo szerokie zastosowanie. Jestem świetnym kompanem dla osób zmagających się z zanieczyszczeniami skóry. Na szczególną uwagę zasługuje zawarty we mnie tymochinon, który posiada właściwości przeciwzapalne i antyoksydacyjne. Wygładzam i poprawiam ogólny stan cery. Dzięki mnie Twoja skóra zostanie znacznie wygładzona, a także poprawi się jej koloryt. Działam jak kompres, który koi oraz neutralizuje pieczenie i swędzenie. Moja formuła pomaga chronić Cię przed negatywnym działaniem czynników zewnętrznych i wzmocnić ochronną barierę naskórka. Uwielbia mnie również skóra głowy, na której działam cuda. Potrafię spowolnić jej przetłuszczanie oraz uporać się z podrażnieniami. Uwielbiam i jestem używany do olejowania wszystkich typów włosów, ale z tego co wiem najlepiej pasuję do tych wysokoporowatych.

Jak mnie używać?

SKÓRA

  • stosuj mnie jako ostatni krok wieczornej pielęgnacji.
  • wzbogać mną oczyszczającą maseczkę glinkową.
  • dodaj trochę moich kropli do ulubionego kremu lub balsamu.
  • użyj mnie do masażu.

WŁOSY

  • wmasuj mnie niewielką ilość w podrażniony fragment skóry głowy, następnie umyj włosy.
  • użyj do olejowania włosów.
  • wcieraj moje kropelki w skalp, by odżywić cebulki włosów.
  • dodaj mnie do szamponu lub odżywki.

Skład INCI

Nigella Sativa Seed Oil

Kraj pochodzenia

Izrael

Pojemność

30ml

Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Dodaj swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel